Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Religion: Patton Oswalt, Dylan Moran, Louis C.K., Jimmy Carr

Από το πρωί χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες οπότε τηρώντας την παράδοση θα συμβάλλουμε στο κλίμα κατάνυξης. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ζήτημα της θρησκείας και του θεανθρώπου είναι από τα αγαπημένα του blog και όσοι θέλετε μπορείτε να θυμηθείτε παλιότερα βίντεο με το προπέρσινο αφιέρωμα για τη Μεγάλη Εβδομάδα και με το περσινό compilation με τίτλο "The greatest bullshit story ever told". Επίσης το ζήτημα της βλασφημίας έφτασε στα όριά του με τον Stewart Lee, οπότε δε νομίζω ότι έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο για τη θρησκεία και τον χριστιανισμό. Αλλά μια που το απαιτεί η μέρα θα δούμε τέσσερα μικρά βιντεάκια, σαν συμπλήρωμα στα παραπάνω.

Για αλλαγή λοιπόν, ο συμπαθέστατος Patton Oswalt υποστηρίζει ότι χάρη στη θρησκεία υπάρχει ο πολιτισμός...

 Ο Dylan Moran επίσης εξηγεί γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται το θεό, φιλοσοφώντας με το μοναδικό του στυλ και βάζοντας στο τέλος και μια δόση φεμινισμού....


Ο Louis C.K. συνήθως δεν ασχολείται με τέτοια θέματα αλλά εδώ αποδεικνύει ότι ακόμα και μιλώντας για τον Αβραάμ και το Θεό μπορεί να είναι αστείος (αν και όχι τόσο αιχμηρός). Το βίντεο προέρχεται από την 1η σεζόν του καταπληκτικού Louie (και οι υπότιτλοι από το www.xsubs.tv)

Τέλος, επειδή έχει πολλούς θαυμαστές ανάμεσα στους αναγνώστες του blog, ο Jimmy Carr σε δύο μικρά αστεία για το Χριστό...

5 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι "άγιες"μέρες για να διασκεδάζουν οι λογικοί άνθρωποι με τους φαν του The walking dead. Τέλος πάντων, να περνάς καλά αδελφέ και συγχαρητήρια για το site... Μου έχεις χαρίσει πολλές στιγμές δακρύων....... από τα γέλια. Σε ευχαριστώ πολυ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελεια ολα. φιλε μου το blog σου ειναι σαν το καπιταλιστικο συστημα. Με κανει να θελω ολο και περισσοτερα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «με τους φαν του The walking dead»
    οχαοχαοχαοχααχχαχα έκλαψα

    υπέροχο αφιέρωμα φίλε, keep it up

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικά τα αποσπάσματα.Νομίζω ότι όταν αφορά στη θρησκεία, έχουν όλοι εξαιρετικά αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα είναι και ημέρα Star Wars... Οπότε δυο ιστορίες (επιστημονικής) φαντασίας γιορτάζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή