Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Louis C.K. - Sex

Τις τελευταίες μέρες κάνω διαρκώς αυτή τη σκέψη: τι ωραία θα ήταν να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ, πόσο πιο καθαρό μυαλό θα είχαμε χωρίς αυτή την κουραστική παρόρμηση; Ακούγεται άρρωστο; Μάλλον ειλικρινές. Και ο καλύτερος για να εκφράσει τέτοιες απλές αλλά ανείπωτες σκέψεις, είναι βέβαια ο Louis CK. Με το συγκεκριμένο bit κλείνει το τελευταίο του show και το δεύτερο μέρος του (που αφορά τους άντρες και το πώς κάνουν σεξ) λέει περισσότερα και από εκατό φεμινιστικούς πύρινους λόγους (κι έτσι κλείνει και η συζήτηση για τον "μισογυνισμό" του blog!).

6 σχόλια:

  1. Hey guys listen to this dude, he is totally on point!!!

    Btw υπάρχει θέμα μισογυνισμού του blog? ή μισογυνισμού του blogger?

    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ μάλλον συμφωνώ πως είναι επί της ουσίας. Σκέφτομαι όμως επιπλέον πως σε αυτό το stand up γίνεται καθαρό αυτό που σε προηγούμενα κομμάτια τα στερεότυπα και η ιδεολογία θόλωναν. Στο χιούμορ δε χωράνε manual και οδηγίες χρήσης. Ή το πιάνεις στον αέρα και γουστάρεις ή περιμένεις να ακούσεις την άποψη σου διανθισμένη με αστειάκια του κώλου και σε παίρνει ο ύπνος. Είναι απλά ζήτημα επιλογής. Και κουλτούρας.
    Γι’ αυτό και το blog τα σπάει. Εξίσου απλά.
    G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατηγορησε καποιος το blog για μισογυνισμο? να αποκαλυφθει ποιος ειναι να τον λυντσαρω .
    thanks for posting spoonman!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως τα λένε έτσι ρε φούστη μου ? ακριβώς αυτό που σκέφτονται να το λένε έτσι ακριβώς. Ακουω τα βράδια την δασκαλα που με μάθαινε συντακτικο να γελαει. Btw ,,μπραβο στον spoon για την δουλεία του.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ η σκέψη που κάνω είναι να μπορούσα να σκέφτομαι το σεξ όπως πριν 6,7 χρόνια. Πως είναι μια απίστευτη εμπειρία, πως θα είναι γαμάτα. Πως όλα ακόμα παίζονται. Τελικά το σεξ είναι σαν τα χριστούγεννα, φαντάζει γαμάτο μέχρι μια ηλικία, μετά ρέπεις εύκολα στην κατάθλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή