Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Jimmy Carr #3

Φτάσαμε στη δέκατη θέση της ψηφοφορίας που συναντάμε μια έκπληξη (τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια): τον Jimmy Carr και τα κάφρικα one-liners. Εδώ κι εδώ έχουμε δει τις καλύτερες στιγμές του από τις εμφανίσεις του στο Comedy Central. Τώρα, οι 26 αναγνώστες του blog που ζήτησαν περισσότερα βίντεο έχουν μία ακόμα ευκαιρία να το μετανιώσουν, αφού στο παρακάτω βίντεο, όπου υπάρχουν οι καλύτερες στιγμές από το Jimmy Carr in Concert, τα αστεία είναι ακόμα πιο χοντρά. Τέσσερα - πέντε από αυτά αφορούν ας πούμε την παιδοφιλία και είναι από τα αστεία που στο ελληνικό κοινό θα προκαλούσαν από αμηχανία ως εκνευρισμό.

4 σχόλια:

  1. Το καλύτερο video από τα τελευταία που έχεις ανεβάσει. Το αεροπλανάκι έδωσε ρέστα... όσο για το ερώτημα περί ωριμότητας... όντως μου μπήκαν ιδέες!

    t.a.b.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει,πολυ καλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι εγώ που ήμουν επιφυλακτικός πάντως, μετά από αυτό το κομμάτι το ξανασκέφτηκα. Δεν είναι μόνο αυτά που λέει, είναι το πόσο υποβλητικός είναι μέσα από τη στωικότητα του. Πρέπει να συντονιστείς μ' αυτόν τον τύπο, με τις ανάσες του, τις λιτές γκριμάτσες, το δύσκολο ρυθμό του. Αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Carr είναι πραγματικά αστείος.Βγάζει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή