Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Compilation για το φεστιβάλ Game Over

Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω και διαδικτυακά τη συνέλευση του Game Over για τη φιλοξενία της 4ης προβολής του blog. Όσοι δεν ήρθατε, πραγματικά χάσατε, όχι μόνο το βίντεο, αλλά και τα υπόλοιπα events του φεστιβάλ: θεατρικό, συναυλία, ακροβατικά και φυσικά συζητήσεις, καθώς και τις διάφορες εγκαταστάσεις, την έκθεση πολιτικής αφίσας και τα υπόλοιπα από τα οποία σύντομα θα δείτε φωτογραφίες εδώ. Προς το παρόν εδώ μπορούμε να δούμε το βίντεο που είχε θέμα το internet και τις νέες τεχνολογίες και έπιανε θέματα όπως οι τηλεφωνητές και τα smartphones, το google και το internet, το facebook και την επιτήρηση, ακόμα και τα ρομπότ που αντικαθιστούν εργάτες (θέμα που πιάστηκε και σε μία από τις συζητήσεις). Το βίντεο τελειώνει με μία ιστορία δυστοπίας του George Carlin που έχουμε ξαναδεί αλλά είναι ανεπανάληπτη και ιδανική για το τέλος του compilation.
(στο βίντεο υπάρχουν αποσπάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί εδώ όπως αυτά του John Reep, του Pete Holmes και - πιο σημαντικό - ένα απόσπασμα από το τελευταίο special του Stewart Lee. Επίσης, ένα κομμάτι του Louis C.K. για τα κινητά και το facebook έχει μεταφραστεί από τον MrAlexiv14 και ένα του Carlin από τον Raiden)

Gameover from spnpanos on Vimeo.



6 σχόλια:

  1. Μπορεί να δει κανείς το video καθαρά; Αν μπορείς spnpanos checkαρε το upload σε παρακαλώ. Ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο site!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είχα διάφορα τεχνικά προβλήματα στην προετοιμασία του βίντεο, τα οποία επηρεάζουν πολύ την εικόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που ανέβηκε γιατί εγώ δεν το είδα, ήταν φίσκα η αίθουσα. Μου άρεσε πολύ πάντως. Νομίζω πως ταίριαζε πολύ το stand up μ' ένα φεστιβάλ που κάνει κριτική σε καταστάσεις που παίρνουμε ως δεδομένες και αποδομεί εξίσου δεδομένες έννοιες. Για τον ίδιο λόγο μένω πάντα έκπληκτος με τον Steward Lee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...kai fysika to pio kataplhktiko teleiwma de 8a mporouse na einai allo ektos apo Carlin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Carlin πόσο cool και πόσο μπροστά από την εποχή του, κι ο Izzard πόσο ευφυής και τι ιδιαίτερο χιούμορ!!! Δεν τους χορταίνω αυτούς τους δύο... Πολύ ωραίος κι ο Louis C.K., ο μόνος ίσως που μπορεί να ακολουθήσει το στυλ του Carlin. Αν είχε και λίγο παραπάνω από τον τιτάνα Moran το βίδεο, θα ήταν το απόλυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνο κάνε κάτι να το δούμε καθαρά!Κολλάει!Και στο vimeo δεν το βρήκα!Όπως και να έχει,συγχαρητήρια για την δουλειά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή