Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Μουσική και stand-up comedy #17: Hugh Laurie

Μια που πιάσαμε πάλι το θέμα "μουσική και κωμωδία", ευκαιρία να δούμε τον Hugh Laurie που μπορεί να έγινε παγκοσμίως διάσημος ως πρωταγωνιστής της σειράς "House" αλλά ξεκίνησε την καριέρα του από τις - τόσο αγαπητές στη Βρετανία - εκπομπές με κωμικά σκετσάκια. Για χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Hugh Laurie με τον Stephen Fry δημιούργησαν το κωμικό ντουέτο Fry and Laurie και μια σειρά από τέτοιες εκπομπές. Εδώ θα δούμε ένα τραγούδι - απόσπασμα από τη σειρά "A bit of Fry and Laurie" του BBC. Το βίντεο ανακάλυψε και μετέφρασε ο Αλέξανδρος aka MrAlexiv14, που κάνει πολύ καλή δουλειά στο youtube μεταφράζοντας βιντεάκια του Carlin, του Louis C.K., του Eddie Izzard και άλλων (κι έτσι θα βοηθήσει κι αυτό εδώ το blog).

2 σχόλια:

  1. se ayt to eidos..stand-up kai moysikh psaxe 2 typakia..igudesman kai joo.. pithanon na prepei na asxoleisai me th klassikh moysikh gia na s aresoyn alla rixe mia matia.. wraio anevasma btw ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερός ο Hugh!

    Ανακάλυψα πρόσφατα το blog και το πήρα από την αρχή ως το τέλος. Παρατήρησα ότι δεν έχεις καμία αναφορά στον Tim Minchin. Στον προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά για τη χρήση του τραγουδιού στην κωμωδία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή