Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Louis C.K. - Why

Έψαχνα κάτι ξεχωριστό για το πρώτο post της νέας χρονιάς, αλλά ένας από τους αναγνώστες του blog με έβγαλε από το δίλημμα. Ο Βαγγέλης έστειλε τους (πολύ καλούς) υπότιτλους για το παρακάτω βίντεο του Louis CK την κατάλληλη στιγμή. Μόλις πρόσφατα είδα όλα τα επεισόδια του Louie και πραγματικά αξίζει το θόρυβο που έχει προκαλέσει (και τα βραβεία που έχει πάρει). Είναι αλήθεια αυτό που λένε: το Louie σπάει τους κανόνες της κωμωδίας και την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.
Εδώ θα δούμε ένα παλιότερο βίντεο του Louis C.K. από το πρώτο του ουσιαστικά special, πριν απογειωθεί μιλώντας για τη ζωή του χωρισμένου σαραντάρη με τις δύο κόρες. Το απόσπασμα ξεκινάει με το αστείο για τα ονόματα των παιδιών (που εν μέρει προκάλεσε και τη διαμάχη για τα "κλεμμένα" αστεία με τον Dane Cook) και συνεχίζει με ένα μοτίβο που αργότερα έγινε μόνιμο (και πιο βαθύ) στο stand-up του Louis CK: τον τρόπο που μιλάει για τις κόρες του, με αρκετές δόσεις ωμότητας και ειλικρίνειας.

4 σχόλια:

  1. happy new fear!!! as a comment to all american parents and parenting...
    http://www.youtube.com/watch?v=Cmgse9B1eF4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο γαμάτος; Γαμάτος. Πιο μικρός είχε πιο πολύ όρεξη για ζωή. ΑΠό την άλλη πότε θα σταματήσει να μιλάει για την κόρη του αυτός ο τύπος;
    Και ο Μπέιλι όμως, πολύ καλός.
    Το χρειαζόμουν αυτό. Το stand up μας κρατάει μακρυά από τις τσόντες. Μας κάνει παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσεκαρε τον steve wright,ειναι one-liner και εχει τρομερο στυλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάθαμε τον Louis CK μέσα από αυτό εδώ το μπλογκ και σήμερα τον είδαμε live στο Hammersmith Apollo στο Λονδίνο όπου έδωσε μια καταπληκτική παράσταση-την καλύτερή του σε αυτή την περιοδεία κατά δήλωσή του. Ευχαριστούμε stand-up archive!
    Λ.Π. + Τ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή