Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Demetri Martin

Αφού είδαμε Mitch Hedberg, ευκαιρία να δούμε κι έναν από τους νέους κωμικούς που έχει επηρεάσει, έναν κατά κάποιο τρόπο πιο nerdy διάδοχό του. Ο Demetri Martin μοιάζει με έφηβο geek και το αντισυμβατικό του στυλ ταιριάζει με την εμφάνισή του: εμμονή με τις λεπτομέρειες, τις λέξεις και τους αριθμούς και πανέξυπνα (αν και κάπως "καμένα") one-liners. Συχνά συνοδεύει τα αστεία του με κιθάρα και φυσαρμόνικα ή με διάφορα οπτικά βοηθήματα, όπως γραφήματα και σχέδια. Κάποια παραδείγματα από το δεύτερο θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που είναι μία επιλογή από το φετινό του special...

6 σχόλια:

  1. Αυτός θα μας πάρει λίγο καιρό να τον συνηθίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γαματος, ανεβαστε κ αλλα. Τον συνηθισα κ ολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το site το ανακάλυψα εδώ και λίγο καιρό, αν και είμαι μεγάλος φαν του stand up comedy δεν ήξερα οτι υπάρχουν έλληνες να το ακολουθούν τόσο πιστά. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο γίνονται τα posts αλλά όσον αφορά νεότερους καλλιτέχνες νομίζω οτι μια μεγάλη απουσία είναι ένας απο τους δημοφιλέστερους αυτη τη στιγμή στην αμερική ο Gabriel Iglesias. Πιστεύω πως όσοι δεν τον γνωρίζουν θα γίνουν αυτομάτως fan του! Anyway καλη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον τσέκαρα τον χοντρό. Νομίζω όμως πως αυτός ο συμπαθέστατος χοντρούλης με το επίθετο γνωστού τροβαδούρου είναι ένας από μας. Έχει επιθετικό χιούμορ, θράσος, του αρέσει να διηγείται ιστορίες κλπ. Αλλά από εκεί ως το κωμικός είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα τσιγάρο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ τον τσέκαρα.Σαφώς και έχει πολύ
    μεγάλη διαφορά από καταξιωμένους κωμικούς συμφωνώ απόλυτα. Αλλά ταλέντο όσον αφορά το stand up έχει και σαφώς από κει και πέρα είναι θέμα γούστου. Είναι κατά την άποψη μου πολύ διασκεδαστικός και low-profile τυπάκος και το βγάζει στην σκηνή. Εγώ πάντως θα τον βάλω στην "guys to watch" λίστα μου!
    Έχει να δώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή