Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αφιέρωμα Ομπάμα #3: Bill Bailey

O Ομπάμα ως γνωστόν στις προηγούμενες εκλογές αντιμετώπισε τη Χίλαρυ Κλίντον για να πάρει το χρίσμα των δημοκρατικών. Κι έτσι για τους συντηρητικούς στις ΗΠΑ ήταν ένα μεγάλο δίλημμα: ένας μαύρος ή μία γυναίκα για πρόεδρος; Αυτό το δίλημμα σχολιάζει και ο Bill Bailey σ' αυτό το σύντομο βιντεάκι, όπως πάντα μετά μουσικής. 

6 σχόλια:

  1. Ο Bill ειναι ΚΑΤΑΠΛΞΚΤΙΚΟς ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ.
    θα ηθελα πολυ να τον γνωρισω ή εστω να τον δω να δημιουργει απο κοντα(τουλαχιστον στις πρωτες 7 σειρες σ'ενα πολυ μικρο θεατρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πολύ μικρό θέατρο; Όλα τα βιντεάκια είναι από τεράστια θέατρα. Το πιο πιθανό είναι να τον δεις από τα 50 μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτήν τη φορά τον εκτίμησα πολύ τον Baily. Τέλεια ειρωνία. Τη λέει και στους συντηρητικούς και στους δημοκρατικούς αλλά και στο κοινό τους. Μπαίνω κάθε τόσο να δω αν έχει καμιά ανάρτηση για να ξέρω αν θα έχω κείμενα να στήσω μετά την πέμπτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε ανωνυμε δεν το ξερεις αυτο,τα βιντεακια ειναι απο τουρ,οποτε μπορει να εμφανιστει και καπου με χωρητικοτητα μικροτερη αυτην των 500,ασε που αν ειναι να βρεθω καποτε Αγγλια και απο 100 μετρα τον βλεπω(διαθετω στρατιωτικα κυαλια υποβρυχιου κοκκινου στρατου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει πάω πάσο, αλλά τι τα χρειάζονται τα κυάλια στο υποβρύχιο. Εκεί όλα είναι σε απόσταση 4 μέτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάξιμουμ 4 μέτρα φίλε. Στο λέω εγώ που έχω κάνει σε υποβρύχιο. Εκεί τα μόνα που χρειάζεσαι είναι μάσκα, αναπνευστήρα, βατραχοπέδηλα. Για κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή