Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Louis C.K. - Pot

Ο Φισφής σε ένα αστείο του λέει ότι οι μπαφάκηδες σε κάθε δυσκολία της ζωής έχουν μία και μόνη λύση: τους μπάφους. Δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι, μάλωσες με τους φίλους σου, μπήκε η χρυσή αυγή στη βουλή; Κόλλα ένα τσιγάρο. Μόνο που όταν μεγαλώνεις λίγο, το ίδιο το τσιγάρο μπορεί να αποδειχτεί περισσότερο δοκιμασία παρά λύση. Αυτό έπαθε ο Louis C.K. και στο πιο πρόσφατο special του, δίνει μία από τις καλύτερες περιγραφές για το πώς νιώθει κάποιος που την έχει ακούσει άσχημα. Απολαύστε τον...
(Δεν προτείνω τίποτα παράνομο, αλλά είναι εμπειρία να έχεις κάνει αυτό που λέει το βίντεο, πριν το δεις!)
By the way ο Louis C.K. είναι πέμπτος στις προτιμήσεις σας στην ψηφοφορία: αξίζει να ανέβει μετά από αυτό το βίντεο, έχουμε πολλά κομμάτιά του ακόμα να δούμε!

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν πάμε στην αμερική ρε γαμώτο, αφού τα ξέρουμε όλα. Έχουμε κοινές εμπειρίες, έχουμε δει δεντρόσπιτα, μας έχουν απαγάγει εξωγήινοι κα μας έχει σ΄ψσει ο Χαλκ Χόγκαν, έχουμε πάει στο "προμ" κι έχουμε φιληθεί. Όταν είπε Μιζούρι ένιωσα σαν να ήμουν εκεί και δεν έχω ιδέα κατά που πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί είναι φονιάδες των λαών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα και από μένα! Τα συγχαρητήριά μου για το εξαιρετικό ιστολόγιό σου.Εκτός του ότι μας κάνει και δραπετεύουμε λίγο από την γενικότερη μιζέρια, μαθαίνουμε και κωμικούς που δεν γνωρίζαμε. Απόλαυσα πραγματικά το show του Louis C.K. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις έναν κωμικό με αντίστοιχο στυλ, τον Kevin Smith. Ο Smith είναι μια περίεργη περίπτωση καλλιτέχνη καθώς είναι ηθοποιός,σκηνοθέτης,σεναριογράφος και σχεδιαστής κομικ. Παρακολουθώντας τον Louis έφερνα στο μυαλό μου τα εξαιρετικά "An evening with Kevin Smith". Είναι στην ουσία διαλέξεις του Smith σε θέατρα ή πανεπιστήμια με την μορφή Q&A, όπου απαντά σε ερωτήσεις του κοινού. Η ομοιότητα του με τον Louis είναι ότι ξεκινά να απαντά σε μια ερώτηση και καταλήγει να εξιστορεί ξεκαρδιστικές ιστορίες από τη ζωή του, με τόσο παραστατικό τρόπο που το κοινό είναι έτοιμο να φύγει με φορείο! Θα ήμουν τρελά ευγνώμων αν αφιέρωνες κάποιο post στον Smith, πιστεύω ότι αξίζει να τον γνωρίσουν όσοι δεν τον ξέρουν ως κωμικό ή τον ξέρουν μόνο από την cult πλέον ταινία του "Clerks". Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο, συνέχισε την πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για τα καλά λόγια και για την πρότασή σου. Τον συγκεκριμένο τον ήξερα μόνο σαν σκηνοθέτη, θα φροντίσω να το ψάξω και ίσως κάποια στιγμή να βάλω κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρώτο "An evening with Kevin Smith" είναι ουσιαστικά μια συρραφή από διαλέξεις του σε πανεπιστήμια,απαντώντας σε ερωτήσεις για τις ταινίες του και γενικά κανοντας χαβαλέ. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το "Too fat for 40", όπου εξιστορείται την εμπειρία του από την συνεργασία του με τον Bruce Willis (Die Hard 4,Cop Out),διηγείται την ιστορία του πως η οικογένεια του απέκτησε και δεύτερο σκύλο και αποκορύφωμα την ξεκαρδιστική περιγραφή του όταν πήγε ένορκος σε δίκη ενώ υπέφερε από...κάτι δερματικό!Αν ήξερα πως γινεται μετάφραση σε βίντεο θα το τολμούσα, αν και ο τύπος μιλάει απίστευτα γρήγορα. Anyway,σ'ευχαριστώ για το χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή