Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Eddie Izzard #3

Ok, αυτή η κοινωνία βαδίζει στον ολοκληρωτισμό εδώ και καιρό, δεν το μάθαμε χτες. Αλλά όσο να 'ναι είναι βαρύ να βγαίνουν 440.000 (I repeat: τετρακόσιες σαράντα χιλιάδες και κάτι) "συμπολίτες" και να λένε "ναι, είμαι φασίστας, είμαι με τους νεοναζί, τους μαχαιροβγάλτες και τους μπράβους". Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας και η κατάσταση δεν είναι για γέλια (παρ'όλο που οι υπάνθρωποι θα μας προσφέρουν και γέλιο ανάμικτο με αηδία από τα έδρανα της βουλής). Από την άλλη, ανάμεσα στα πολλά που πρέπει να κάνουμε είναι και να συνεχίσουμε να χαμογελάμε, οπότε, όσο δύσκολο κι αν είναι, θα επιστρέψουμε στην κανονική συχνότητα των αναρτήσεων και σε πιο ανάλαφρα θέματα. Πριν από αυτό όμως, ας πάρουμε μία μικρή δόση Eddie Izzard που λέει τι θα είχε πάθει ο Χίτλερ, αν υπήρχε θεός...

6 σχόλια:

  1. o Eddie Izzard είναι μακράν ο καλύτερος stand-up κωμικός. Η αλήθεια είναι όμως ότι μέσα από αποσπάσματα δεν μπορείς να απολαύσεις/κατανοήσεις πλήρως το μοναδικό του χιούμορ αν δεν έχεις παρακολουθήσει (έστω και μία φορά) ολόκληρη παράσταση του. Πραγματικά πιστεύω ότι αν μεταφράσεις ολόκληρη παράσταση του (ξέρω είναι πολύ δύσκολο για αυτόν το κωμικό) θα βελτιωθεί η θέση του στην ψηφοφορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πράγματι δύσκολο να μεταφραστεί ολόκληρη παράσταση κυρίως γιατί διάφορα λογοπαίγνια που κάνει, χάνουν στη μετάφραση. Ωστόσο είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω κάτι καλό με Eddie Izzard, μία σύνθεση δηλαδή από διάφορα κομμάτια του... Η θέση του πάντως είναι ήδη καλή, μέσα στους πέντε πρώτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Δευτεροκουτάλη:

    Είσθε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ιστολόγιον κε ο Eddie Izzard τυνχάνη απο τους αγαπημένους μου. Μιαν παράκλησις: Ψάξθε δια εκείνον το νούμερον που ο Eddy ομιλή δια τα προβλήματα με τους υπολογιστάς, ΄ή το κλασσικόν πλεόν με τον Darth Vader εις την καφετέριαν του Death Star.

    Ιδιοφυής,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονή dr. Φλάντζα, όλα θα γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Izzard είναι θεός. Αυτά. Πάω να ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα νομίζω είναι ο αγαπημένος μου, το στυλ του μου αρέσει πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή