Κυριακή 15 Απριλίου 2012

The greatest (bullshit) story ever told #3

Αντί για "χρόνια πολλά" και "χριστός ανέστη", ιδού το τρίτο και τελευταίο μέρος του χριστιανικού βίντεο. Για αρχή: ήταν ο Χριστός λευκός; Ήταν η ιστορία του αυθεντική; Τι θα γινόταν αν ζούσε μέχρι τα 50; Είχε αδερφό ο Χριστός; Απαντούν οι Hari Kondabolu, Bill Maher, Marc Maron και Robin Williams. Ο Eddie Izzard αποκαλύπτει πώς μπήκαν οι πλούσιοι στο βασίλειο των ουρανών και ο Bill Hicks σχολιάζει την ιδέα των "χριστιανών που σκοτώνουν". Ο Jim Jefferies, o George Carlin και ο Doug Stanhope σχολιάζουν τη μετά θάνατον ζωή. Ο Richard Jeni λέει πώς θα γινόταν πιο ενδιαφέρων ο εκκλησιασμός, ενώ ο Jimmy Carr και ο Bill Maher θυμίζουν τα "περίεργα" σεξουαλικά γούστα των καθολικών παπάδων. Τέλος σαν επίλογος, Kurt Metzger και φυσικά George Carlin (στην πασίγνωστη ρουτίνα του για τη θρησκεία, που είχαμε ξαναδεί τέτοιες μέρες πέρυσι).

Αν όλα αυτά σας έχουν αναστατώσει λίγο και νιώσατε την πίστη σας να κλονίζεται, αφήστε "τη δίνη της μυσταγωγίας να σας παρασύρει" και αφεθείτε για μια ακόμη φορά στο "ταξίδι προς τη μέθεξη"... για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι: Τόπων Μύστες.

7 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο για το αφιέρωμα! Χίλια ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu kalh douleia sto video kai se idea kai se domh...thanks a lot
    (kai epishmws pleon den mou aresei o izzard)
    ((eklasa sta gelia me to topwn mystes))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To καλυτερο το αφησες για το τελος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο γουσταρω να ξεφτιλιζουν τους χριστιανους χρησιμοποιοντας ειρωνια.Ανεβασε και τιποτα απο Ricky Gervais ειναι απιστευτα βιτριολικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έβαλες τον ricky gervais που λέει "god is not going to help yoy, he is busy giving AIDS to african babies"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πολλά άλλα δεν έβαλα, αλλά το βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι το έχω ανεβάσει σε άλλη φάση:
    http://www.standuparchive.gr/2012/10/ricky-gervais-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή