Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Richard Pryor και Chris Rock: Γυναίκες

Το σαββατοκύριακο που πέρασε, έκανα δύο μεγάλες συζητήσεις με δύο πολύ καλούς φίλους, που προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο σκληρές είναι οι γυναίκες. Γι' αυτό θέλω να τους αφιερώσω εξαιρετικά (ειδικά στον έναν - ξέρει αυτός) το παρακάτω βίντεο του Richard Pryor: το τηλεφώνημα του θυμωμένου και απογοητευμένου άντρα στη γυναίκα που τον έχει παρατήσει για άλλον, είναι όλα τα λεφτά!

Κι αυτό μας φέρνει βέβαια στον Chris Rock και σ' ένα από τα αγαπημένα μου bits, όπου εξηγεί πώς αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες μισούν η μία την άλλη.

7 σχόλια:

  1. Μαλάκα είναι ορισμένοι κωμικοί που παίρνουν μια στιγμή της ζωής και αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής μας. Δε χρειάζεται να πουν κάτι ακραίο ή μια αναπάντεχη ατάκα. Γαμώ.
    Υ.Γ. Η φωνή του Rock είναι σα να βγαίνει από γραμμόφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, με το που τελειώνει το βίντεο του Pryor και για μόλις 2 δευτερόλεπτα, εμφανίζεται μια απίστευτα όμορφη μαύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυναίκες... πεταμένα λεφτά!!!
    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με γομα λεμε δε γινετε να σβησεις τα λαθοι /σωματα γεματα ηδονες και παθοι /ειναι στο χερι σου διαλεγεις / ανθος για λιγο η για παντα αγκαθι /..χεσε την αγαπη /δεν εχουμε χρονο για τετοια τωρα
    θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε σκληρές αλλά σας αγαπάμε.
    Με το δικό μας παρανοϊκό τρόπο.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή