Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Sam Kinison #1

Αν υπήρχε ένας κωμικός που συνέδεε τον κόσμο του hard rock των 80's με αυτόν του stand up comedy, ήταν ο Sam Kinison. Μεγαλύτερη απόδειξη το video clip που γύρισε με τη διασκευή του wild thing, όπου συμμετείχαν σταρ της εποχής όπως ο Jon Bon Jovi, ο Steven Tyler και ο Billy Idol. O Sam έζησε αλλά και πέθανε σαν rock star. Στις 10 Απριλίου 1992, σαν χτες, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, λίγο πριν κλείσει τα 50. Πέντε μέρες πριν είχε παντρευτεί: τραγική ειρωνεία για τον άνθρωπο που είχε πει τόσα πολλά ενάντια στο γάμο!
Κάποιες από τις "απόψεις" του για το γάμο υπάρχουν στο παρακάτω video, όπου, αν και στην αρχή της καριέρας του, ήδη έχει διαμορφώσει το στυλ του σαλεμένου κήρυκα και φυσικά έχει ήδη καθιερώσει την κραυγή - σήμα κατατεθέν.
Στο δεύτερο κομμάτι του video διακωμωδεί το Usa For Africa και το θόρυβο που γινόταν τότε για την πείνα στην Αφρική - με παρόμοιο τρόπο το έχει κάνει κι ο Τζιμάκος. Και τελειώνει με μια "πρόταση" για την παγκόσμια πείνα, ενδεικτική του σχεδόν ενοχλητικά politically incorrect στυλ του. Απόδειξη της δύναμης του καλού χιούμορ: διαφωνείς τόσο πολύ αλλά δεν μπορείς να μη γελάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου