Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Special #16: Robin Williams - Live on Broadway

Έχουμε καιρό να δούμε κάποιο special και ο Alexander Paranoid μας έδωσε πάλι τη λύση αφού ανέβασε το Live on Broadway του Robin Williams με υπότιτλους του (ή της) mits-de-pap.
Το show γυρίστηκε το 2002 στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες μετά την 11η Σεπτέμβρη, οπότε περιλαμβάνει και κάποια αστεία για την ψύχωση της ασφάλειας (και ειδικά τις επιθέσεις με άνθρακα) αλλά και για τους ίδιους τους τρομοκράτες. Το ατού του Robin Williams δεν είναι βέβαια το περιεχόμενο, τα πρωτότυπα αστεία ή τα punchlines αλλά η τρομερή ενέργεια που βγάζει στη σκηνή για δύο ώρες, η κινησιολογία του, οι εκφράσεις που παίρνει, οι προφορές και οι μιμήσεις του, όλα αυτά που τον ανέδειξαν χωρίς αμφιβολία σε έναν από τους καλύτερους σύγχρονους κωμικούς, όχι μόνο στο stand-up αλλά και στον κινηματογράφο.
Ο Robin Williams προσωπικά δεν συγκαταλέγεται στους αγαπημένους μου stand-up κωμικούς (αν κι εδώ έχουμε δει κάποια αποσπάσματα από τα πιο πρόσφατα special) αλλά είναι γεγονός ότι μπορεί να γίνει εξωφρενικά αστείος καθώς και συμπαθής. Για όποιον δεν πειστεί από το δίωρο αυτό show, σύντομα θα παρακολουθήσουμε κι ένα κομμάτι από μία από τις πιο αστείες συνεντεύξεις που έχουν προβληθεί ever.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου